Hari ni genaplah sebulan Naqiuddin bermukim di IJN dan telah melalui dua operation (BT Shunt & Arterial switch operation) kerana menghadapi masalah Transposition of great arteries (TGA) .

Esok InsyaALLAH masuk ke wad. Bacaan ECG pun semua dalam keadaan normal dan terbaik. Ambulatory blood pressure (ABP) monitoring 60-70 (normal untuk baby bawah 6 bulan). Heart rate pun 135-140 (juga normal untuk baby bawah 6 bulan). Respiratory Rates (RR) 25-35 (juga normal). SpO2 kekal 100%.

Petang tadi naqiuddin menangis je. Mana tak nye. Kena tipu . Perut lapo tapi dibagi puting nak bagi diam kononnya. Susu kena bagi ikut schedule. Dah keluar sikit? dah suaranya bila menangis. :((.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CAPTCHA ImageChange Image