Hari ni 29 September 2009, umur aku mencecah 31 tahun dalam kiraan tahun masihi…

Sempena birthday aku ni.. aku hadiahkan diri aku sendiri dengan design baru web aku ni… tapi tak siap sepenuhnya lagi… hehehe 🙂


Warning: printf(): Too few arguments in /home/kamilz/public_html/kamilzwp/wp-content/themes/boston-business/comments.php on line 46

  1. la……dah 31 ye?……macam 21 je! he he he
    Selamat hari Lahir….walaupun dah kelewatan,
    semga jadi suami,ayah,anak,adik,abang dan insan yang baik.

  2. He he he…tau tak apa,tolong siap siaga skrip dan pantun,akan ku pilih adiikadikku secara rawak untuk jadi wakil

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *